Selasa

Urmm..apa nk buat ya??

Bosannya..xtau apa nk buat..blik je keje td trus amik my hansome boy dari nursery.....Aku kalau xamik anak aku pas blik keje must be something wrong with me..Aku kalau blik je keje otomatik mesti kona kete menuju ke nursery terus amik my darling..xtau la gane org lain le tggl anak lama2 kt nursery.......Huhu..caner nk sempat kemas umh kn..bile pi amik hero kecik tu balik..satu keje xle nk wat..asik lyn beliau je.....Dia lak kalau duk gn mama dia manjang je nk merengek suh duk dpn mata dia je 24 jam..lau tak mula la bunyik........Aritu ku adela meluahkan perasaan kt member aku yang aku ni xsempat2 lg nk kemas umh pas pindah ke umh baru nih...aku gn en hubby start masuk umh bru nih dlm bln 12...sumer en hubby yg kemas dlu..tp tau jela kn...kalau bru pndh tu alamat berbln2 la bru le siap kemas...hehe...Member aku suggest suh aku jgn amik lg my hansome boy pas blik keje..dia kata better pas blik keje aku terus kemas umh...pas siap bru amik hansome boy...tapi aku xmmpu nk bt cmtu...rinduuuu sgt2 nk tgok my hansome boy dpn mata......Even sejak berumur 4bln ni dia agak aktif,aku xkisah..bg aku budak yg aktif adalah budak yg cerdik..dia belajar nk explore bende baru...Tapi satu jelah..aku xde je dpn muka dia mulalah nk menangis2...adoi....nih dia ngah tido..boleh la aku corat coret kt cni..hihi..en hubby lak g main badminton...tggl la aku sensorg...bowink wink wink..huhu..buka tv al hijrah sambil lyn tenet..ok gk kn..hihi...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan