Khamis

Nafas Terhenti Seketika...


Pas balik keje..drive amik affan kt nursery..Biasa aku yg mengambil dan mengantar affan ke nursery...Dh menjadi tugas n rutin aku sbb kereta En Hubby xde seat baby..Lgpon Hubby kene lalu ikut jln lain utk pi keje...Kereta aku dipasang secara permanent laa kiranya seat baby tuh utk memudahkan aku amik n anto affan tiap hari,kadang2 je aku buka seat bby dlm kete aku,tu pon time cuti...Pas amik my hansome n good boy n baby yg berakhlak mulia(kata my 6th years old niece xcukup kalau baik jee..kene akhlak mulia baru cukup..hahaha)Sampai umah je aku letakkan My Incik Affan kt atas lembek kt ruang tamu..Biasa dia akan meniarap2 girang kt dpn tv tuh...Pas ltk dia,aku terus masuk dlm bilik n mandi kt dlm bilik air dlm blik utama...Siap mandi,aku keluar dan nmpk affan ngah meniarap n tak bergerak-gerak...Nampak dia pejam mata..Apelagi berlari la aku kt ruang tamu...sampai je kt dia aku pegang tubuh kecik tu..Tiba2 nmpk tubuh tu bergerak cm terkejut..Rupanya,anak kesayangan aku tu tertido...letih sgt gamaknya bermain di nursery...Adoi...tersentap seketika jantung aku masa awal tadi..Mujur xde pape...Alhamdulillah

Tiada ulasan:

Catat Ulasan