Rabu

Cerita Kelakar Giler..Giler Pon Tak Kelakar Cmni..ahaks..

Arini ade sorg brother tu dtg pejabat aku..minta foto Yang Dipertuan Agong,Perdana Menteri and etc..Aku pon amik la details beliau:

Brother : Adik,poster YDPA dan PM ade tak?

Aku : Da habis la bang..Abg isi borang ni,tulis nama and no fon, nnt ktorg contact utk bgtau kalau dah ada..

Brother : Aritu dah amik and letak kt ofis, tapi gambar dah rosak..

Aku : Nape rosak bang??

Brother : Ade orang tikam..Tak tau la orang tu gila ke apa..So rosak la seme gambar tu kene tikam dgn suspek (aku saja ltk nama dia suspek).

Aku : Orang tu Melayu ke?

Brother : Cina

Aku : Ade gak orang cmtu ek..(Selama aku keje kt department ni xpnh lg la dgr kes n alasan org nk amik gambar cmtu) -[aku pon gelak la terbahak2]
Ofis kt mana?

Brother : Kt Public Bank Raja Uda..

Aku: oic..xpe2 nnt ktorg contact k kalau dah ade poster tu..terima kasih

**Kes aku gelak n rasa kelakar sbb aku bayangkan suspek tengah tikam gambar2 tu..Mangkaq betoi la mangkuk tu ..

herm byk tol la org mereng2 zaman skrg ni kn..Dunia dunia..hihihi

Tiada ulasan:

Catat Ulasan