Rabu

Hooray hooray...

Malam ni aku mengantuk..tapi mata tak mau tido..Mybe sebab 4 5 ari ni asyik berjaga hingga pagi sebab my hansome clever and akhlak mulia boy demam n nngis smpai pagi..Da xnk tido..mata n tgn lyn taip blog ler..hehe..Suamiku,ntah ape yg dia buat,pon xnk tido..asyik belek Galaxy Note tu..Ape yg dibuat xtau la..Biasa main game la tu..Sepatutnya malam yg indah dan dingin sebab ujan dari pagi tadi dihiasi dgn dengkuran merdu ktorg..Ntahla..xrasa nk tido pon...Sejuk sgt mlm ni..sedap la kalu tido nih..Affan Hadziq jauh dah terbang ke Kanada (tempat yg aku teringin nk pi dlm hidupni..hehe)..Aku rasa horay sgt arini sbb anak kesayanganku da sihat dari demam..Susah ati sgt bila byk ari dia demam..Nk keje pon rasa xbest..da la keje aku ni sgt sibuk...Ni dah dia sihat dh rasa lapang ckit hati..hehe..seronok tgok dia main,berbual n senyum cm selalu..sgt cute.. Affan Hadziq,semoga akan menjadi anak mama yg beriman,baik hati,berakhlak mulia,cerdik n masa depan yg cerah..Mama syg affan sgt2.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan