Isnin

Klinik Baby

Letih sgt..Sibuk sgt..ni pon amik cikit masa utk coret2 entry nih...Dah empat hari affan hadziq demam...Ibu2 lain sibuk amik cuti bila anak demam.tapi aku xdpt nk bt cmtu..terpaksa keluar bekerja juga..Hari ni pergi meeting kt Penang..Nk bt caner musim cuti skol..ramai member2 yg apply cuti..Aku plk nk kene simpan cuti utk raya puasa,raya haji n ujung thn sbb nk balik kg hubby...bln 12 lak sbb adik ipar nk melansungkan perkahwinan..So kene simpan cuti..Sambil terkejar ke sana sini buat keje teringat anak kt umh yg demam xkebah2..Tadi pegi check kt klinik pakar kanak2,katanya ade jangkitan kt tekak..Dia bg ubt tekak n demam..Hurm doktor da nk ttup klinik..Check pon cincai je..Kalau klinik kanak2 kt Sg Petani,Kedah..elok pegi Klinik Cutie Care, kt Tmn Ria Jaya..Depan Tapak Ekspo Tmn Ria Jaya..Doktor tu nama Doktor Tan..Sgt humble dan baik hati..Selain itu, sangat cheap lor...Dah la murah,doktor baik n pelbagai nasihat yang korang minta atau tanya dia akan jwb seikhlas hati..Doktor Tan juga xkedekut utk bg pelbagai pantang larang utk ibu menyusu..Aku bg 7 bintang utk doktor tu...Selain klinik tu,klinik baby yg terbaik kt Sg Petani ,Kedah adalah klinik bayi kt dalam Hospital Metro Sungai Petani..Doktor sgt baik..Ubat yg diberi sgt berkesan..Selain itu,doktor tu juga akan bagi penerangan panjang lebar menceritakan tentang penyakit tersebut...Tanyalah apa je yg korg nk tau pasal baby korg nye penyakit..Sakit je pegi tau..xsakit xpyh..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan