Rabu

Affan Hadziq Menari Gangnam Style..

Sejak lagu Gangnam Style meletup2 kat alam maya ni..Affan Hadziq ari2 nak dengar lagu tu siap berjoget lagi..tapi malangnya aku xpernah sempat nk rakam video dia menari..Kira dh 2 bln blaja nari lagu tu skrg Affan Hadziq dah berumur 10 bln so mmg kategori expert la jugak menari bila dgr lagu..yg kelakar dia menari bila aku cakap "Gangnam Style"..Bila dgr sendiri lagu tu xplk dia menari..So ptg semalam masa amik Affan kat nursery time tu dhla ujan lebat, masa cikgu taska dia bagi my lil clever prince aku pon spontan cakap "Gangnam Style"..terus Affan menari..Habih pakat gelak la cikgu-cikgu dia yang masa tu ade 3 4 orang ngah tunggu parent amik anak-anak kt taska tu..Mana tak gelak, ade ke dia menari time atas dukung mama dia nih..Pastu sorg cikgu dia kata dia mmg cepat belajar. Bila dorg ajar pape kat dia, cepat dia catch up pelajaran yg diajarkan..Alhamdulillah, semoga Affan Hadziq akan jadi anak yang cerdik,baik dan soleh..Amin..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan