Isnin

Bila BF Lama Tetiba Muncul....

7:37:28 PM dot dot dot: hye...
 IM Aug 23, 2012 11:12:44 PM
 11:12:44 PM me: ye..whats up?
 IM Aug 29, 2012 2:56:05 AM
 2:56:02 AM dot dot dot: lame x dgr berita...
 2:56:05 AM dot dot dot: awk sihat?
 IM Sep 10, 2012 9:43:48 AM
 9:43:48 AM  me: sihat
 IM Sep 15, 2012 10:41:40
 PM 10:38:59 PM dot dot dot: Da kawin ke blom?
 10:41:40 PM  dot dot dot: Ape pkembangan skg?
 IM Sep 16, 2012 4:47:22 PM
 4:47:22 PM me: awk dh kwin lom skunk?pkmbgn xde pepe cm bese je
 IM Sep 16, 2012 5:52:45 PM
 5:29:18 PM  dot dot dot : Aih sy tnye awk dlu... Sy lom kawin g... Awk plak?
 5:29:33 PM dot dot dot: Kije kat baling lg ke?
 5:34:43 PM me: kje kt kpala batas penang.awak dh kje ke?awak kwin lwt pon xpe,mude g
 5:35:10 PM dot dot dot: O...
 5:35:20 PM dot dot dot: Emm sy da kije da
 5:35:26 PM dot dot dot: Ble awk kawin?
 5:35:35 PM dot dot dot: X jmput pon ye...
 5:40:28 PM me: saya kawin thn 2o1o...da lost cntct cane nk jmput..saya da ada anak sorg.
 5:41:34 PM dot dot dot: Owh...
 5:41:39 PM dot dot dot: Wahh
 5:41:43 PM dot dot dot: Tahniah!
 5:43:00 PM me: terima ksih..nnt kalu awk nk kwin jgn lupe jmput ye.
 5:43:48 PM dot dot dot: InsyaAllah... Tp tatau la bile
 5:43:58 PM dot dot dot: Ntah awk anak dua da t
 5:44:01 PM dot dot dot: Haha
 5:51:03 PM me: dlu org nk awak xnk..xpela,sooner or later awak jmptla ye..sy xtmbh anak dh kot,sorg ni je dh
 5:51:43 PM dot dot dot: Bkn sy xnk tp sy x abes blaja lg
 5:51:53 PM dot dot dot: Xkan nk biar awj tanggung
 5:52:11 PM dot dot dot: Sy kene btanggungjwb thdp istri sy
 5:52:45 PM dot dot dot: Emm insyaAllah t sy jmput
 IM Sep 16, 2012 5:59:48 PM
 5:55:26 PM me: bkn nk pksa awk kwin ms tu la...xpela mybe xda jodoh kot
 5:56:20 PM dot dot dot: Ehmm...
 5:56:28 PM dot dot dot: Itu la...
 5:56:37 PM dot dot dot: Benda da lepas...
 5:57:50 PM me: Yup.
 5:58:34 PM dot dot dot: =)
 5:59:48 PM me: =)


 *** Kadang2 aku fikir pelikla orang lelaki ni..Masa kita xnk kat dia, bkn main lagi kejar kita..Bila kita boleh terima dia, dia pergi jauh dari kita. Bukan sekejap dia tunggu aku..makan thn juga la..Once aku terima dia, ade la prob ckit..Kitorg berpisah..Aku tukar no fon lain sbb mmg marah btl la nih hihi..(Puppy love la ni) Aku kenal dgn dia ni dari tahun 2007..Bermula sebagai kawan..Kawan time aku susah..Time aku sedih dia lah tempat aku mencurahkan kesedihan hati..Time aku jatuh, dia hulurkan tangan tolong aku bangun semula..Kitorang serius pon masa tahun 2009 tak silap aku la..Hubungan kitorang on off..Ktorg bermula sbgai kawan, so aku msih anggap dia kawan terbaik aku..(He always be there and let me cry on his shoulder-pepatah je ni ye xde maksud tersurat) Sebab hati aku masa tu tak 100% terima dia..Dia ni pendengar yang setia..Dia muda 2 tahun dari aku,tapi pemikiran dia matang la jugak (lelaki kan lambat matang)..haha..Masa kitorg in relationship dulu dia belajar lagi, amik ijazah pendidikan ..Belajar kt universiti yang terkemuka la juga kat Malaysia ni..hihi..Muka xdela encem sgt..Ade iras2 suami Raja Farah (pelakon tu) je..Baby face jeee..haha..Aku mmg kalau boleh masa tu tanak lelaki yg muda dari aku,ssh tau nnt nk kena maintain seme..dhla dia muda dari kita, tak pepasal jadi Rita Rudaini lak nnt..ahaks..Dh byk kali dia YM aku,saje aku biar tak berbalas (saje tunjuk ek..) Baru2 ni je masa bawa my lil Prince joging kt area umah aku tetiba handfon vibrate..tgok dia YM..tetiba je terasa nk reply YM dia..Skrg dah jadi cikgu sekolah menengah dh dia..Aku tak tanya pon sekolah mana,yelah buat apa nk tau lagi dh terang2 xde jodoh dgn dia..Semoga dia bertemu wanita yg baik n cantek juga satu ari nnt...Amin..

2 ulasan:

  1. Tu la kan, mmg cmtu lah slalunya..Tapi xdak jodoh apa bleh buat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kadang2 Allah sembunyikan kita matahari..Dia datangkan awan hitam yang gelap..Kita sedih dan tertanya2 kemana hilangnya matahari..Kemudian dia datangkan kita hujan..Kita sedih lagi kenapa mesti hujan..rupa2 dia nak berikan kita pelangi..(pinjam suara Ustazah Norbahiyah mahmud versi laju..ahaks)..

      Padam