Selasa

Doa Mohon Perlindungan Rumah dan Harta Benda.

Assalamualaikum..Aidil Adha bakal tiba beberapa ari je lagi..Oleh itu, mesti korang sumer risau nak meniggalkan rumah dan harta benda lain untuk pulang ke kampung. Sini aku nak share doa mohon perlindungan rumah dan harta benda yang ditinggalkan semasa ketiadaan korang kat rumah...
PS: Doa ni aku snap photo dari al Quran, surah Kahfi ayat 18 n aku dapat petua ni semasa ngah2 google cari bahan utk buat keje..So Share dgn korg .. Berdoalah dgn Allah moga melindungi kediaman kita dari penjahat2 and yg sama waktu dgnya...Aku dh besarkan gambar ni supaya korg dpt baca n lihat dgn jelas..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan