Isnin

KFC Zinger Double Down Mmg Menawan


Aku mmg xpernah dpt menghabiskan Zinger Double Down ni..Bukan sbb xsedap..Sedap,Paling sedap daging kepingan halus tu n sos dia..nyum2 sedap..kn umh i dekat gn kfc drive thru..hihi..ari2 pegi ..akan aku beli sampai boring dah nk mkn..Zinger double down ni mmg mempersonakan mata aku kalau tgok kt iklan dia..Tapi terpaksa dapatkan bantuan encik suami utk menghabiskanya..tak hairanlah kenapa diorg guna model lelaki utk promo iklan tersebut...Nyum2 sedapnya..Dlm fikiran nk mkn mcm2..Bila dah beli xberjaya pon makan sampai habis...Aper pon mmg sedap hingga menjilat jari Zinger Double Down tu..Kali ni rasanya lama jgk kfc jual produk promosi dia kn...Mmg puas ati bila mkn sbb saiz dia besar n sgt cheezyyyy...Nyumm

Tiada ulasan:

Catat Ulasan