Sabtu

birthday gift utk hubby

Setelah memusing2 otak pikir apekebende yg seswhy utk dihadiahkan kepada en hubby..akhirnya setelah mundar mandir dalam parkson..aku dpt idea..yeay...so aku telah membeli parfume..itu je yg aku tau dia suka..Yg best, beli je parfume dpt voucher RM40...dapatla beli jeans utk aku sehelai..yeay lagi...Aku beli jeans Padini Authentic masa tu ade offer..Tinggal RM35.70 xsilap..Wah jimat dah duit aku..Present tu aku soh jurujual tu balut siap2..snng balik kang terus bg je kt hubby..Aku tulis kad birthday even affan sibuk mengacau siap nngis2..Hurm cmtula kalau ade anak..xsmpt nk tulis feeling2 anak siap buat demontrasi jalanan nangis2 bagai...Malam tu, suami balik lewat..aku tertido..lupa nk bg hadiah birthday dia..Tgh mlm terjaga, terus aku kejut dia suh amik hadiah kt meja solek..hah tak surprise langsung kan..yela badan dah letih seharian keje..mana jaga anak lagi..Ni jelah yg dpt aku hadiahkan utk beliau..Aperpon semoga perkahwinan kami kekal selamanya..Forever love omputeh kata...
Nilah hadiah birthday utk suami..Arap2 dia suka..
Sebenarnya aku teringin nak belikan dia sunglasses Police..tapi mahal dekat seribu hengget Malaysia regenye..terpaksala aku tukar hajat tersebut..Mybe 1ari nnti aku dpt beli sunglasses Police utk dia..Yela xdela silau time drive ptg2..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan