Selasa

Our 2nd Anniversary


Semalam 3.12.2012 hari ulang tahun perkahwinan kami yang ke 2.Syukur alhamdulillah kerana diberi kebahagiaan dalam perkahwinan kami. Kitorg tak celebrate kt memana pon sbb merajuk punya pasal..Hahaha..Alkisahnya pepagi smlm nk gi pejabat dh lambat, tetiba Affan Hadziq menyahtinja pulak..Adoi dhla nk solat subuh lg..Minta tlg en hubby tlg cebokkan..beliau bt liat2 suh aku gak..Actually mmg aku la yg slalu cebokkan kalo si kecik tu menyahtinja..Tapi disebabkan dh lewat, aku minta tlg la dgn suami tercinta..Disebabkan beliau taknak n buat liat menyebabkan aku kene cebok sdri..Apelagi maka terlewatlah aku pergi kerja smlm..Muncung 44 depa la jwbnya..Sampai ofis en hubby sms tanya nak kek apa, nk mkn kt mana?aku jwb, tanak mkn kek n xnk keluar mkn..nk dduk kt umh je..Mmg merajuk habisla ni..Balik rumah cam biasa, aku layan anak aku main depan rumah..Ptgtu adik2,adik ipar.mak n tok pon dtg juga kt umah..Dorg biasa dtg utk jenguk anak aku la...Biasa la, my mom house selang sebijik je dari umh aku..Pas maghrib suami sampai rumah..Rupanya dia bawak balik kek..Durian 2 biji n rambutan seikat..Orang celebrate anniversary kua dinner kt luar..ni mkn buah-buahan je..haha..Aperpon kek tu mmg sedap sgt..Biasa aku beli kek kt Secret Receipe tak dapat yg sedap giler cm yg ni pon..Tenkiu en Hubby utk kek yg tersedap di pasaran tu dan semoga perkahwinan kami kekal bahagia selamanya........selamanya harimau malaya..selamanya..hooo.lelelelelele ho.. we... ya... ho .we ..ya..



Ni dia kek Wedding Anniversary Kitorg...


WALAUPON RUPA KEK NI TAK CANTIK..TAPI RASA DIA SEDAP TAU...NYUM NYUM NYUM .(nama aku nape dia eja camtu ek..lagi satu nape dia tulis 2rd..sepatutnya 
2nd..isk,isk,isk..)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan