Jumaat

Doa Menghalau Jiran Yang Jahat Supaya Berpindah

Aritu aku ade google n jumpe doa ni..Ni solution je tau..Yang memakbulkan adalah Allah SWT..Korang mesti berpengalaman mendapat jiran yang jahat. Jiran yang jahat ni ade di mana-mana. Jiran yang jahat ni ibarat tahi lalat yang ade kat muka,menyampah tengok tapi payah nak dibuang...Korang try tengok guna cara ni, mana tau dengan cara ni boleh buatkan jiran yang jahat tersebut berpindah dari rumahnya yang dekat dgn rumah korang.........Biar dia blah jauh2..Kecik2 xmo meninggal (ayat asal diubah agar lebih sopan bunyiknye) besar2 myusahkan korang..hehehe..Disini aku nak share cara2 nak memberambuskan jiran korang yang jahat ni..

1) Mula-mula, korang ambik tanah rumah jiran korang yang jahat tu sebanyak segenggam...
2) Pastu baca Surah An Naziat tanpa bismillah sebanyak 21 kali.
3) Ketika sampai kepada ayat 46, ulang lafaz ini "Lam Yalbasu" sebanyak 21 kali.
4)Pastu doa seperti ini " Tidak Merasa Senang Lagi Tinggal Di sini" sebanyak 21 kali juga..
5)Selepas itu, lemparlah tanah tersebut ke rumah jiran yang jahat tu..




Sumber :antalhaq

Tiada ulasan:

Catat Ulasan