Selasa

Alhamdulillah....Kesihatan Angah (Mohd Amin Fahmi) Bertambah Baik...DOA DIMAKBUL ALLAH

Assalamualaikum semua...Hari ni mood sangat baik..sangat gembira..Aritu aku ade post pasal anak  kecil yang sedang menderita leukimia iaitu Mohd Amin Fahmi anak kepada En Khairulnizam Mohd Noor https://www.facebook.com/khairulnizammohdnoor?fref=ts dan Pn Siti Ashirah Zakaria, menurut doktor yang merawatnya bahawa penyakit leukimia anak ini tidak lagi dapat diubati kecuali adanya keajaiban berlaku...Sehari 2 3 kali aku check status FB papa angah nak tgok perkembangan kesihatan angah dan berharap ada berita gembira dan perkembangan kesihatan yang lebih positif....Sedih sangat2 bila tengok anak sekecil angah menderita kesakitan...Sedih terbawa2 sampai ke rumah ke ofis..Kadang2 sambil bawa kete pon nangis.Bila teringat je nangis,pastu doa minta kepada Allah supaya dihilangkan kesakitan dari anak ini dan diberi kesembuhan kepadanya supaya dapat menggembirakan hati ibu bapa dia,ternyata Allah itu Maha Mendengar dan Maha Penyayang..Aku baca yassin utk anak kecil ni pon kadang2 sambil menangis teresak2..Paling sedih bila doktor cakap inilah masanya untuk panggil saudara .Aku selalu berharap ada keajaiban yang diberikan Allah untuk kesembuhan anak ini...Untuk makluman seme, kanser anak ini yang 90% pada beberapa hari lalu akhirnya telah turun menjadi 88% baru2 ni ...Hari ni aku baca dekat wall FB papa anak kecil ini yang angah ade harapan untuk sembuh..Ramai yang berdoa kepada Allah memohon kesembuhan anak ini..........Rasa macam baru je baca status papa dia yang mengatakan dia tidak dapat diubati lagi melainkan ada keajaiban..Hari ni aku rasa sangat gembira bila baca update status fb papa dia tentang perkembangan kesihatan anak kecil ini yang lebih positif...Sesungguhnya sekiranya Allah berkehendakkan sesuatu, pasti akan terjadi...Selain itu,doa seorang mukmin kepada mukmin yang lain yang tidak diketahui oleh orang yang didoakan juga selalu dimakbulkan Allah...Sekian, diharap angah bertambah sihat seterusnya bebas dari penyakit kanser dan menjadi anak yang soleh......Amin

Tiada ulasan:

Catat Ulasan