Jumaat

Aku Penggemar Kopi ke Penagih Kopi ekk??

Haish tak boleh tido lak malam ni...Minum kopi byk ngat siang td..Mata segar n xle lelap lak nih...huhu..Aku ni sejak kecil2 lagi mmg suka ngat minum kopi..Tapi bila dh tua ni kurang sikit nk minum..Arini aku asik minum kopi je dari pagi...huhu..kan dah xle tido....Lama juga xmenaip nih..busy sokmo,gane nak menaip..Ni lah ade mase sikit aku curi2 taip ni..Nak borak gn suami time ni sure dah dia tido...Herm affan mesti tido lagi awal..Hehe, sengaja aku latih dia tido awal..senang sikit keje umah nk buat bila dia tido awal..Fuh dah 2 ari tak tgok Affan ni..rindunya...Kali ni aku kursus byk ari gak la tggl dia..Susu pon bengkak jee..Aku igt dah dia umur 1 tahun 8 bulan tak bengkak dah..upenye bengkak juge upenye...Esok tengahari kursus dah habih,bolehla pacu laju2 nk balik peluk anak manja aku tu..Rindu sgt...Kesian Affan kene tggl lama2 kat umh mak tok dia..Huhu,sengaja aku tggl kt umh mak, bkn pe..tkt bila aku tggl dia duk gn hubby kt umh nanti dia tercari2 pulak aku kat setiap pelosok umh tu...Tak dapat byg dia buka seme pintu bilik sambil panggil "mama mama!" huk alo..tak gamak sungguh nk dgr suami cerita yg my lil clever boy buat cmtu...Semalam aku call adik tanya caner Affan duk gn mak..Lega dgr dia kata ok..tak ingat Nie (panggilan my adik kt aku ) pon.."Cuma dia sebut mama mama sambil main2 tu adela". Mybe tu cuma nyanyian dia je kut,pada hemat aku jela...Esok aku habih je kursus terus ako chalo laju2...Tapi sebelum balik aku rasa nk sggh tpt member2 buat program dlu tlg pape yg ptt..arap2 keje kt tpt program xbyk,boleh lari awal sket..hehe..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan