Isnin

Affan Hadziq (2 tahun 2 bulan) tak suka baby...

Assalamualaikum..setelah lama tidak menaip,akhirnya ade gk ksmptn nk taip..skrg ni aku busy giler giler weyh...sgt busy..Huhu rindu sgt nk menaip..ni pown curi2 gk menaip..Setelah berminggu2 tak masuk opish..arini my 1st day after almost half of month xmsuk opish wa ckp lu...haha (gebang je lebih ni..ade la 2week kot xmsuk opish)..Ade urusan sket..Org penting mmg cmtu la..busy sokmo..Skrgni aku tgok Affan mmg xsuka baby la..Mmg xsuka sgt..Ade je nk bt org mrh klu aku ade pgg bby..Ni mksudnya tak payah penat2 mak dia nk beranak lagi..tu la petanda awal bahawa aku tak perlu mengandung lagi..weeehuuu...sonok betul..ahak..ahak..Ssh oo klu ade bby time ni..Nnt Affan xcukup kasih syg aku plk..dhla aku ni suka pilih kasih (acecehh..mana ade..)..Memandangkan masa xcukup..lain kali pulak ler aku taip..thehehe..Lupa nk tulis, bru2 ni Affan kne athma..Kesian dia..Bawa g Metro kene Nap n doc bg ubat..pastu ok...mujur xkene warding, klu x..jemu laaa duk berkampung kt ward ...Skrg ni dia pndai report sape pukul dia..pandai menyanyi (ckp pon xreti lg)..Suka mandi..suka lari..suka Tesco..suka baju lori n digger..suka kiss mama..suka suruh mama buat pistol guna lampin...suka gosok gigi..suka berlakon nngis...erm agak menakutkan bila dia suka tgok aku make up..oii bahaya oo anak teruna suka nk main make up..satu je dia xberapa suka..dia xsuka makan...ringan je..klu p check kt spital atau klinik gomen confirm kene mrh dgn nurse sbb under weight..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan