Selasa

Hadiah Anniversary..Hadiah Birthday Hubby...

Assalamualaikum..

Arini rasa happy sgt tp aku cover2 la sikit buat muka selamba je hihi..arini aku happy sgt2 sbb hubby hadiahkan tab baru...wohooooo.....rasa nk loncat..weee seronknya....hikhik..Actually aku dh ade henpon lama samsung one n tab samsung 7.7 yg suami bg dulu..xigt thn bila..Sejak akhir2 ni tab 7.7 tu rajin padam..Rasanya bateri rosak..Aku rjin la ngadu dgn suami yg tab tu suka padam...Hurm..Mungkin dia cian isteri tercinta dia ni kot..hehehe..Td masa suami blik je dia hulur tab baru tu............Sonoknya....wee..Mcm cempegha dhni punya sonok..Haha cian pula dia. dhla birthday dia aku xbg apa2 hadiah pon lg...Hurm still thinking apa nk beli ye utk hadiah bday dia..Xpela nnt aku fikir lagii..dan lagi..dan lagiii.....huuuuuu


Gift from my hubby



Feeling so excited









Tab lama aku dgn cover pink lg ni...mgkin nasib kau akan menjadi tempat somi aku main game..huhu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan