Selasa

sebelum nak comment baca lah overall dlu yek.

Assalamualaikum.
arini ade anon tegur sy utk bg kesedaran kpd umat islam..amboi..tingginye cdgn beliau.sebelum nk komen tu sila baca deskripsi blog ini dulu ye...bg saya biarlah klu kita nk belajar tentang agama tu jumpa dgn guru2 agama dan belajar secara berdepan.. kan saya tulis dah blog sy ni utk sy tulis tntng ape yg sy baca n pengalaman saya sendiri  n dikongsi jika baik ambil,jika tidak sila abaikan...en or puan anon bole belajar agama dari guru agama secara berdepan dan bukan dgn baca di blog2...bloggerni cm en or puan anon la serba kekurangan..tujuan penulis tu tulis apa yg dia pnh lalui n pernah dgr or baca utk ingatan sdri kot..sbb ramai sgt yg bljr agama melaui internet tu yg blaku mcm2..so sy cadangkan en or puan anon jika nk timbulkan kesedaran kpd umat islam biarlah diri sendiri lakukan inisiatif dulu, sama ada buat program pgil ustaz2 yg ade tauliah mengajar face to face, itu lebih baik...klu en anon or puan anon asyik duduk mngadap pc,laptop or gajet utk surf internet utk cari2 salah org..itu pon tak bagus..berdosa pulak yg dpt..so fikir2kan ye selamat beramal...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan