Sabtu

affan hadziq 3tahun 5bulan

Arini affan tgk video kt youtube ada parents 1 bdk lelaki baya2 dia n baby...dia kta dlm video tu mama,papa,affan n baby...skrg ni tiap2 ari dia nk tgok video baby ķy youtube nk2 video twin babies...klu video tu ada baby gelak dia pon gelak jgk...smlm dia nk cuci tgn, ni part pling aku xgemar..mnjg nk cuci tgn..pembersih la sgt..hehe..ade suami dlm toilet bilik...sbb aku xlrt bgn dduk 2 3 kali aku suruh dia pggil papa dia dlm toilet utk cuci tgn dia..dia pon ketuk2 pintu toilet tu n ckp.."papa, may i wash your hand"...haha nk gelak pn ada..so aku pon pbetul ayat dia..arini plk tgh aku sdp2 baring ats sofa dia pon nk join jgk..sdhla sempit..2 3x gk dia jtuh bwh, pastu aku bgn amik toto dlm blik bentang dpn tv nk bg dia baring...masa aku usung toto tu dia kata "it's a bed time"....nk gelak dgr akukta kt dia byklaaa....haish mcm2 la affan la ni byk akai dh..baru2 ni aku xde kt umh so dia tggl dgn papa dia..suami selongkar laci pastu tjumpa souvenir gajah yg aku bli ms p thailand aritu..tgh dia selongkar affan nmpk pastu affan nk amik ptung gjh mgnet fridge tu..my hubby xbg dia ambik n kta affan jgn main tu brg mama nnt mama mrh...then affan xjd amik..pas tu dia pth blik nk amik dia nmpk hubby dia xjd ambik..pas tu dia try lg skali nk amik dia tgk hubby nmpk dia dia tolak hubby n ckp "papa pegi mandi..".dia tolak hubby masuk toilet dlm blik, msa hubby nsuk toilet tu my hubby kata nmpk affan pegi amik magnet fridge gajahtu...isk isk isk..akai jenuh dia skrgni...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan