Isnin

Catatan Matlamat Kurangkan Berat Badan Aku ( Target 48 Kilogram pada Aidilfitri Tahun ini ) - 11 April 2016

Mulai hari ini aku bertekad untuk mengurangkan berat badan aku dari sekarang rahsia kilogram kepada berat badan idaman 48 kilogram. Mulai hari ini aku mencabar diri sendiri untuk mencapai berat badan idaman sebanyak 48 kilogram. Jika tidak berjaya, cukuplah aku akan berpuas hati jika mencapai 50 kilogram..

11 April 2016
Hari ini aku baru makan pagi tadi, makan hidangan sepinggan lengkap iaitu nasi, ikan, ulam2 (aku sgt suka makan ulam dari kecik2 dlu)..

Untuk tengahari belum menjamah apa2 sbb terlalu sibuk dgn kerja2 di ofis...Aku hanya minum plain water je..Since aku ade gastrik, skrgni ada rasa loya2 sikit..hihi..xpela demi hubby tercinta rela je aku diet..Hubby aku xdela request pon dan dia tak pernah pon persoal tentang bentuk badan aku yang agak berisi pas bersalin kali ke dua ni..Aku nak kurus yg sihat bukan yg kurus bahaya tu. Aku akan berusaha untuk tinggalkan minuman bergula sikit2...Berusaha untuk makan sayur dan buah2 an..



Tiada ulasan:

Catat Ulasan