Jumaat

Today Is My Birthday

Assalamualaikum..
Arini birthday aku..mmg tiap2 thn aku xde la beriya sgt smbut birthday..haha..dah tua laa katakan..tiap thn birthday aku biasa2 saja..hubby beli kek kt secret recipe sebiji then kdg2 ade hadiah kdg2 x...arini aku bgn tido je tgk ade msg kt wasap n fon...hubby wish birthday..igtkan dh lupa mcm thn lepas...

Kek birthday yg ditaja oleh incik khairul tahun ini


so aku xle berharap sgt...tgk wasap ade kwn2 aku wish birthday...rasa gembira bila kawan2 igt birthday aku..heh...aku sllu xpnh publish kt fb tarikh lahir aku sbb aku xbrpa suka bila rmai sgt yg wish..klu sikit tu lbih exclusive..semua kawan2 lelaki je yg wish..hahaha..aku mmg ramai kawan lelaki dr ypompuan..lelaki ni biasa dorg jenis yg sempoi simple...jiwa aku yg agk kasar myebabkan aku lebih selesa berkawan dgn lelaki dr perempuan..lelaki ni lebih mudah, lebih jujur, ikhlas dan mudah memaafkan. Bg aku mudah utk get along dgn kwn2 lelaki ni berbanding perempuan...bkn bmkna aku xde kwn pompuan, ade je cuma tak seramai kawan lelaki...lelaki makhluk yg tak rumit..ko bebas jd diri sendiri......perempuan biasanya suka syak wasangka, ko tak bermusuh dgn dia pon dia rasa cmtu..tmbh2 klu jumlah perempuan di sstu tpt tu lebih dari dua...mls nk lyn perangai pelik org pompuan ni, aku kwn dgn lelaki jela..xde perasaan yg perlu dijaga..xde org nk syak wasangka bkn2...bole jd diri sendiri je....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan