Ahad

Birthday present for husband n affan

Ygni yang aku berkenan dia xberkenan

Ygni pon aku berkenan..dia xberkenan..design lg cantik n lebih murah


Arini memusing2 fikir nk beli birthday present utk husband....ape nak beli xtau...husband aku ni sedikit cerewet..so jgnla gatal2 nk beli baju ke, kasut ke, jam ke..ape2 la utk dia klu dia xtau..bkn pe takut2 kita gk nk sakit ati sbb dia xnk pakai or guna...parfume selalu dh aku beli..biasa la org pompuan ni kn suka kn bnde2 yg wangi...byk ari dh husband duk bg hint nk jam Casio n kasut timberland...dia xckp direct cuma duk wasap mai tanya cantik ke x je..aku bt2 xfhm...gila ko...jam tu rm600 lebih kot..klu gaji aku rm20k dgn senang hati aku bli...habih seme design kasut timberland sume aku review...sbb Allah tu syg aku tetiba je arini aku rasa nk klik kt url yg dia hntq kt aku..masa memula dia hntq url kt aku 5hari lepas, aku tgk harga rm799, dekat rm800..pergh....confirm xbeli dh...arini tetiba je rasa nk tgk lg...sekali rm400 lebih je...pergh..mmg aku bajet bwh rm500 je...lebih xbeli lah ye.mkn kek sudah...keh3..tu pon 1 slice...sbb birthday hubby dgn affan selang 2ari je jimatla duit..buat 1x ...affan da dpt present kmrin lg...nk sgt kete kontrol..so hubby aku da bli smlm...birthday ni klu xsambut pon xde hal..cuma bg aku tu satu cara utk kita highlight penghargaan untuk mereka dlm hidup kita...
Yangni la husband berkenan sgt2 sampai tak boleh nk tukaq dh

Ni hadiah bday utk affan hadziq...dia dh bawa dinosaur naik

Tiada ulasan:

Catat Ulasan