Khamis

Nusaybah1Tahun 8 Bulan Warded

Assalamualaikum...baru2 ni Nusaybah kene warded dari hari Isnin..n petang semalam baru dapat check out. Mulanya dia muntah2 dari jam 8mlm lebih cmtu sampai 12 mlm lbih..ktorg bawa pergi klinik mlm tu juga tak ingat pukul berapa masa tu..
Masuk je bilik doktor, terus doktor tu suruh kitorang pergi refer Nusaybah ke mana-mana hospital. Apa lagi..aku dengan husband rushing terus ke casualty Hospital Pakar Metro sebab dekat je dengan rumah aku, lagipon anak-anak kitorang memang selalu guna khidmat doktor ni..Doktor Pakar Kanak-kanak terbaikla bagi aku..Doktor Loh Chee San nama dia..Doktor ni sangat detail orangnya..Selain itu, penerangan yang dia bagi memang jelas dan padat. Biasanya doktor ni akan rawat anak-anak yang sakit dengan teliti..dia juga kenal nama anak-anak yang pernah dirawatnya..hebat bukan..Dengan doktor ni korang bukan saja dapat merawat anak yang sakit tetapi dapat juga kongsi ilmu tentang penyakit kanak-kanak ni..Ni kali kedua Nusaybah kena warded
..1st dulu sebab demam..ni pulak muntah..Sampai je casualty malam tu doktor yg on call terus suruh masuk wad.






.biasa dorg akan bg option wether korg nk masuk wad atau nak balik..hurm terpaksa aku tido kt wad..sebab aku awal2 lg bgtau xnk tdo kt spital hubby pon teman jg aku tdo di wad..kesian hubby..tdo mengerekot atas katil sama2 dgn aku n nusaybah..tpaksalah sebab affan dan conquer kerusi tidur yg spital sediakan...ahaks..hubby ada request nk tukar bilik sebab masa ktorg check in wad penuh..tggl bilik yg kecik je..aku kata tak payahlah lgpon kita nk dduk situ kejap je...sepanjang duduk dekat wad aku langsung tak boleh nk guna internet sgt sbb habih telefon n tab aku jadi harta anak2...hurm..xbg kang payah..petang semalam ktorg boleh balik sbb aku minta kt doktor nk balik..jemu weyh dok hospital lama-lama..balik rumah jam 7.00malam..pas mandi n solat kitorang keluar pergi Domino sebab aku tak selera nk makan..So sebagai upah hubby n affan sebab jaga nusaybah di hospital, aku belanja dorg Domino...
Menu baru Domino..pe ntah nama dia..n



siap beli 2 pizza lg menunjukkan lapar sangat-sangat lettew...aku mkn 2 potong je then Zzzzz..letih weyh..
Roasted drummet tu mmg kegemaran abg affan..so, mmg tak cukup kalo beli satu ja..jadi kena gk beli dua..huhuhu

Abg affan ni mmg suka interframe klo org ambik gambar

Tiada ulasan:

Catat Ulasan