Isnin

Tiada Lagi Tab Pink Kesayangan Aku

Assalamualaikum..kini tiada lg samsung tab pink aku...selamat sudah dijual ptg td...herm setelah lama menggunakan tablet Samsung P6800 7.7 dan aku passing plk kpd ank sulungku..akhirnya arini ktorg telah menjualnya kpd owner yg baru..diharap beliau berpuas hati dgn pembelian tersebut. Actually hubby bli utk aku guna kt universiti bbrpa thn yg lalu..dsebabkan aku xsedap nk guna tab tu ktorg bg affan hadziq guna..setelah bbrapa tahun guna tab tersebut, affan hadziq mula berubah hati..enggan lagi menggunakan tab itu...therefore, we decided to let go je tab tu..Now affan hadziq just guna my previous Samsung Note 1..mybe dia suka nk guna hp kecik plk..Ade lg satu tab Samsung ktorg 10.3 pon ktorg dah nk let go...my hubby recently advertise at mudah.my..hopefully someone will ask for the 10.3 as soon as possible...rindu plk tab pink tersebut..bak kata org..kalau kita sygkan ssuatu lepaskanlah...huhu...skrgni aku guna Samsung Tab 8.4 dan Samsung Note 3 je...masa lom kawin aku mmg guna dua fon...diawal kawin still guna 2 fon..skrg ni fon je 2..tapi jrg aku nk guna dua dua sekali...kdg2 sampai tak bawa fon langsung kalu keluar..hahaha..hubby aku memanjang membebel sbb call aku jrg angkat...keh3..aperpon keluarga lg penting dari gajet....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan