Jumaat

Review Lennox Firm Up+Forte Gold 10, 000mg collagen

First time sis consume Lennox Firm Up+Forte Gold 10,000mg collagen...rasa dia masam sangat plus bau dia macam bau hanyir rumpai laut..tujuan sis consume supplemen ni sebab sis seorang yang makan tak ikut rules sepatutnya..sis makan segala junk food..minuman manis toksah tanya, setiap hari..jadi untuk membalance kan pengambilan makanan berkhasiat yang sis skip tu sis consume la benda alah ni..

Bercakap dari pengalaman menggunakan Lennox Firm Up+Forte Gold 10,000mg collagen :

Firm up ni boleh firm kan kulit korang tau...dia takde la bg putih atau glowing..just firm, nessesary for those whose in the middle thirdtees just like me...Yes, it's true that we can't prevent ourselves from getting old..but by consuming this, it can slow down the wrinkles progress...😅
Setelah sebulan sis consume,mmg produk ni menjadikan kulit sis lebih firm..pimples pon kurang..less wrinkles..tapi ia tak glowing kan kulit...Selain consume produk ni, korang perlu juga minum air 8 gelas sehari...for better result la kan..
Boleh dibeli dari drug store




Dulu sis ambil Lennox Firm Up+ bright yang dalam kotak...haritu sis pergi farmasi cari supplement ni xde yg biasa sis beli tu..pekerja farmasi syorkan sis ambil Lennox Firm Up +Forte Gold Collagen 10 000mg ,katanya ygni lebih bagus sbb kandungan collagen dia lebih tinggi...

Perubahan ntahla sebab selalu consume Firm Up+ Plus+ Bright sis rasa mcm biasa je xde perubahan..hahah...apa pandangan suami?..suami sis memandang dengan muka tak puas hati sebab sis banyak membeli benda2 mengarut sambil menggelengkan kepalanya ke kiri dan kanan...selain itu, muka beliau masam mencuka sambil mengomen "muka abang tak pakai apa2 pon flawless cam dulu je"...dengan nada cemburu tak dapat beli, beliau berkata...alah jeles lettew sis bole beli dan dia plak banyak komitmen kewangan lain...sis guna duit sendiri tau beli ni...hahaha

Yang ni yang sis consume dulu

Sis memang hanya consume supplemen dari drug store sahaja, tak berani nak try produk merapu2 yg beli kt tempat2 lain

Tiada ulasan:

Catat Ulasan